877-normal.jpg

 

23.6.11  Toinen lepopäivä. Tänään ei oo tehty juuri mitään. Leivottu pikkupitsoja ja pelattu pasianssia. Tänään on Tanskassa tapana polttaa kokkoa ja siinä noita-akka. Ilmeisesti pahoja henkiä karkotettu. Kaksi yötä jäljellä Tanskassa. Huomenna piti käydä semmoisessa Labyrintissä, mutta ei tiedetä onko juhannuksena auki.

Kohta viikko Tanskassa ja analyysin paikka: Tanskalaiset ovat hätähousuja. Autolla ei piitata nopeusrajoituksista ollenkaan. Suurin osa ajaa mielensä mukaan. Aina puskurissa kiinni ja kiireellä ohi. Liikenne on kuitenkin sujuvaa. Paljon liikenneympyröitä ja suoria teitä. Nopeusrajoitukset on ilmoitettu vain, jos on poikkeava. Muuten pitää itse tietää. Säästäähän siinä tietysti muutaman merkin. Televisio-ohjelmat on henkilökeskeisiä. Kaikki, urheilu-uutisia myöten on peilattu aina jonkun henkilön tarinan pohjalta. Koko ajan joku selittää jotain. Puheesta ei mitään ymmärrä, mutta tekstistä jotain. Muistuttaa Ruotsia ja Englantia.

Nähtävyyksiä riittää. Museoita, huvipuistoja, nähtävyyksiä ym. on joka mutkassa. Esitteitä on tehty joka pikku kaupungillekkin oma. Ja täynnä paikkoja minne mennä. Kivaa on se, että välimatkat on lyhyitä. Paikat on siistejä, joka puolella Tanskaa. Ihmiset ovat ystävällisä ja tervehtivät aina. Ja AINA TUULEEEEEEEEE!!!!! Eikä muuten oo sääskiä. Ei tässä tuulessa mikään pikkuöttiäinen selviä.