763-normal.jpg

 

19.6.11 Sunnuntai ja lepopäivä. Päivän ohjelmassa lomaviikon suunnittelua ja kaupassa käyntiä. Viborgissa kävimme kaupassa ja tankilla. Diesel on täällä halvempaa, kuin Ruotsissa. Toinen tankkaus tällä reissua. Matkaa takana 1420 km. Suomen puolella kulutus oli 7,1 l/100 km. Ja Ruotsi/Tanska tasan 8 l/100 km. Ei paha kulutus isolle autolle. Meillä on autona Kia Carnival diesel, 7 hengen tila-auto. Ja aika iso boxi katolla. Laitoin kyllä x1r lisäaineen lähtiessä moottoriin. Oisko ollut vaikutusta? Tuntuu kulkevankin liukkaammin. Kaupan hintataso on pikkasen halvempi, kuin Suomessa. Pitää olla kuitenkin tarkkana. Osa on kalliimpia.

Nettiin ei oo päästy vieläkään. Yritettiin kokeilla kaupungilla langattomia yhteyksiä, muttei niitä ollut. Laivoilla ois ollut, muttei tiedetty niistä aikaisemmin. Tarkoitus oli ottaa läppäri autosta mukaan, mutta unohtui. No, päivitellään sitten joskus myöhemmin.

Illalla vielä käytiin potkimassa jalkapalloa läheisellä kentällä. Ja kokeiltiin poreammeita. Erikaa ”hiukan” pelotti poreilun iso ääni. Ja taas meni nukkumaan meno liian myöhäiseen. Kerranhan sitä kuitenkin lomalla ollaan. Tämä on siis lähes eka kerta.